İkizler Memo – Can 19.Bölüm Fragmanı İzle

 İkizler Memo – Can 19.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu İkizler Memo – Can 19.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İkizler Memo – Can dizisinin yeni bölümü 30 Mart Cumartesi akşamı saat 19.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  İkizler Memo – Can 19.Bölümde de nefes kesecek

KALK GİDELİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can sonunda uyanır ancak yürüyememektedir. Fizyoterapist eşliğinde uzun süre tedavi görmesi gerekmektedir. Can, bir yandan da okula da başlar ama okuldaki çocuklar onunla dalga geçince Memo, Can’ın yerine geçip dalga geçen çocuğa dersini verir.

Osman mahallelileri toplar. İnşaat yapılan top sahasına giderler. İnşaatta çalışanlardan Can’ın intikamını alırlar.

Malikhaneye çok güzel bir kadın olan Afet gelir. Kendisi Can’ın fizyoterapistidir. Altan kadına kayıtsız kalamaz. Matmazel Altan’ı Afet’ten kıskanır.

Osman başını yine belaya sokar. Ancak bu sefer kuyruklu bir beladır. Engerek Ali lakaplı mafya babasının adamlarını dövmüştür. Engerek Ali’nin ise ona bir teklifi olur.

Dilek’in açtığı velayet davasında karara varılır. Dilek çocukların ikisinin de velayetini istemektedir.

İKİZLER MEMO CAN SON BÖLÜM İZLE

Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final)