İkizler Memo – Can 18.Bölüm 2. Fragmanı İzle

İkizler Memo – Can 18.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu İkizler Memo – Can 18.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İkizler Memo – Can dizisinin yeni bölümü 23 Mart Cumartesi akşamı saat 19.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İkizler Memo – Can 18.Bölümde de ekrana kitleyecek

İKİZLER MEMO - CAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaren’i bir türlü oyunculuk sevdasından vazgeçiremeyen Osman bir plan yapar. Kendine kötürüm olmuş süsü veren Osman’a Memo da yardım eder. Yaren, Osman’ın haline acır. Onu bırakıp sete gidemez.

Dilek çocuklarla ilgili velayet davası açmaya karar verir. Can, Altan’a Matmazel’e rahat açılabilmesi için hipnoz uygular. Altan’ın bilinçaltına girince Matmazel, Altan’ın hiç görmediği bir yanıyla tanışır.

İkizlerin top oynadığı sahaya inşaat yapılması kararı çıkar. Çocuklar maça başlayamadan kepçeler gelir ve sahaya girer. İkizler kepçenin lastiğini indirecekken Can kepçenin altında kalır. Can hastaneye kaldırılır. Önemli bir ameliyata alınır. Durumu ciddidir. Memo, Onur ve Melek hastanede Can’dan gelecek iyi bir haber beklemektedir. Onur kazadan dolayı Melek’i suçlar.

Dilek, Melek’ten hıncını almaya çalışır. Oğlunu kendisinden uzak tuttuğu için çok kızgındır.

İKİZLER MEMO CAN SON BÖLÜM İZLE

Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 674.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle