İkizler Memo – Can 11.Bölüm Fragmanı İzle

İkizler Memo – Can 11.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İkizler Memo – Can dizisinin yeni bölümü 26 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İİkizler Memo – Can 11.Bölümde de izleyiciyi ekrana kitleyecek

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Onur ve Melek yeniden bir araya gelecek mi?a

Memo artık malikanede yaşamaya başlar ama buradaki düzene alışması zaman alacaktır. Melek oğlunun yokluğunu çok arar ama Memo için ayakta kalması gerekmektedir.

Mahmut, Osman’ı yemek yapıp mahallede satması için yönlendirir. Büyük ümitlerle başladığı bu iş Osman’ın başına yine belalar açacaktır. Onur ve Melek’i bir arada görmek isteyen ikizler, anne ve babalarına sevimli bir oyun oynayacaktır.

İKİZLER MEMO CAN SON BÖLÜM İZLE

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle