Igor Tudor'dan oyuncularına Bursaspor uyarısı

Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak Galatasaray'ın teknik direktörü Igor Tudor, Bursaspor maçında hata istemiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Bursaspor maçında hata istemiyor. Pazar günü deplasmanda oynanacak maç öncesi oyuncularıyla toplantı yapan Hırvat teknik adam, rakibin formda olduğunu ve özellikle savunmada hata yapmamaları gerektiğini anlattı.

Ndiaye'ye Kasımpaşa mücadelesinde olduğu gibi Fernando'nun yanında görev vermeyi planlayan Tudor, Maicon ve Serdar'ı da rakibin hızlı hücumlarına karşı uyardı.

ANAHTAR: KONTROLLÜ OYUN

Bursaspor karşısında kontrollü bir oyunu tercih etmeyi planlayan Hırvat çalıştırıcı, maçın ilerleyen dakikalarında topu Gomis ile buluşturarak Fransız golcünün etkinliğinden yararlanmak istiyor.

Belhanda, Rodrigues ve Tolga'ya rakip atakları karşılarken geniş alan bırakmamalarını isteyen Tudor, Fernando'nun uzun toplarla atak yönünü değiştirmesini ve ilk haftalara göre daha çok hücuma katkı vermesi gerektiğini aktardı.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Burdur’da korkutan deprem! Son dakika depremler