İçişleri Bakanlığı EGM 2018-8.Dönem Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü üzerinden EGM 2018-8.dönem sözleşmeli kamu personeli alımı duyuruldu. 

Alıma başvuracaklar 18 Şubat 2019 tarihi ile 22 Şubat tarihi arasında yapılacaktır. Alınacaklar sözleşmeli pilot (uçak) alımı olarak yapılacaktır.

Başvuruda bulunan adaylardan, belirtilen şartları taşıyanlar, sözlü ve/veya uygulamalı sınava çağrılacaktır. Sözlü ve/veya uygulamalı sınava girmeye hak kazananların, sınav yerleri ve tarihleri internet adresinde ilan edilecektir. Başvurular 18 Şubat 2019 – 22 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği çerçevesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında Sınav Komisyonunca yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucuna göre Sözleşmeli Pilot unvanında Havacılık Dairesi Başkanlığına (1) Uçak Pilotu alınacaktır.

Sağlık şartları Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı’ nın (ICAO) Annex1’ deki ve JAR FCL-3’ deki ticari pilot şartlarına uygun olmak. 

(Adaylar SINIF 1-UÇUŞA ELVERİŞLİDİR sağlık kurulu raporunu, ilgili hastanelerden kendi imkanları ile temin edeceklerdir. (Sözlü ve /ve ya uygulamalı sınava girme ye hak kazanan adaylar sınava gelirken yanında getirmesi gerekmektedir.)

EGM kamu personeli alımı ilan kılavuzu için tıklayın


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Süreyya Karabulut: : Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflara inanmıyorum