İbn-i Sina'nın mucize reçeteleri! Her derde deva

Modern tıbbın kurallarını belirleyen bir İslam alimi olan İbn-i Sina geçmişten günümüze hatta geleceğe ışık tutmaya devam ediyor. İbn-i Sina’nın mucize yaratan karışımlarının yer aldığı Küçük Tıp Kanunu kitabında her derde deva reçeteler var. Batılıların Hakim-i Tıb diğer bir deyişle Hekimlerin Piri ve Hükümdarı olarak adlandırdıkları İbn-i Sina’nın tansiyon yüksekliğinden cinsel gücü artırmaya, kalp çarpıntısından ağrıları dindirmeye kadar verdiği önerileri hemen uygulamaya başlayacaksınız.

İbn-i Sina kaleme aldığı karışımlarla hastalıklara deva reçeteler sunduğu kitaplarıyla dünyayı şaşırtmaya devam ediyor. Modern tıbbın kurallarını belirleyen bir İslam alimi olan İbn-i Sina’nın 276 esere imza attığını ve birçok eserin, yüzyıllar sonra dahi birincil kaynak olarak okutulmaya, önerileri gelecek nesillere aktarılmaya devam ediyor.

Birçok hastalık için bitkiler, meyveler ve sebzelerden tamamen doğal reçeteler uygulayan İbn-i Sina’nın önerilerini anında uygulamaya başlayacaksınız. İşte İbn-i Sina’nın önerdiği mucize yaratan karışımlar...

İBN-İ SİNA’NIN MUCİZE KARIŞIMLARI

"Tansiyon yüksekliğine karşı kabak suyu içiniz."

"Kalbinizi güçlendirmek için elma yiyiniz."

"Felce yakalanmış kişilerin çam fıstığı yemesi gerekir."

"Göğüs hastalığından şikâyetiniz varsa badem yiyiniz. Üzerine bal şerbeti içiniz."

"Kalp çarpıntısına karşı kişniş yiyebilirsiniz."

"Omurgalarınızda ağrı varsa piliç suyu içiniz."

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?