IBIA Expo Fuarı ikincisi İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek

Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği (IBIA) yönetim kurulu, 28 Eylül-1 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde ikincisi düzenlenecek olan IBIA Expo Fuarı öncesi Bursa Sanayi ve Ticaret Odası'nda gerçekleştirdiği toplantıda üyelerini ve Bursa’da faaliyet gösteren firmaları bilgilendirdi.

                                SEKTÖRÜN KALBİ IBIA EXPO’ DA ATACAK

Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği (IBIA) yönetim kurulu, 28 Eylül-1 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde ikincisi düzenlenecek olan IBIA Expo Fuarı öncesi Bursa Sanayi ve Ticaret Odası'nda gerçekleştirdiği toplantıda üyelerini ve Bursa’da faaliyet gösteren firmaları bilgilendirdi. Toplantıda; ihracata ve ticaret hacmine sağladığı katkı kapsamında BİFAŞ tarafından IBIA- Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği işbirliğinde düzenlenecek olan IBIA EXPO’ nun, Türk yatak yan sanayi sektörüne önemli bir katkı sağlayacağına vurgu yapıldı.

Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hayırsız adasından suya atlayan Ilgaz kurtulabilecek mi?