İBB'den dolandırıcılık uyarısı: O mesaja itibar etmeyin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dolandırıcılar tarafından Mezarlıklar Daire Başkanlığı göndermiş görüntüsü verilen mesajların dikkate alınmaması için uyardı.

İBB'den dolandırıcılık uyarısı: O mesaja itibar etmeyin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), dolandırıcılar tarafından Mezarlıklar Daire Başkanlığı göndermiş görüntüsü verilen mesajların dikkate alınmaması için uyardı.

IBBMEZDAIBS ismi ile gönderilen mesajda "e-Devlet Kapısı şifreniz ile giriş yapılmıştır. Sizlere ait değilse lutfen kontrol ediniz" ifadesi gözlendi. 

Belediyenin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"ÖNEMLİ DUYURU

Bazı vatandaşlarımızın telefonlarına Mezarlıklar Daire Başkanlığımızdan gelmiş gibi görünen bu mesajın ulaştığı tespit edilmiştir. Söz konusu mesajla ilgili vatandaşlarımızın hiçbir işlem yapmamasını önemle rica ederiz."

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Müge Anlı Şaban Ataş olayı ne? Şaban Ataş neden öldürüldü? Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında Kuruluş Osman'da Osman Bey’in hedefinde Mekece kalesi var