İBB yurtlarına bu yıl 22 bin 10 öğrenci başvuru yaptı! İşte sonuçların açıklancağı tarih

İBB’nin yükseköğrenim yurtları için başvuru süresi tamamlandı. Geçtiğimiz yıl 2 bin 800 öğrencinin kaldığı yurtlara, bu eğitim döneminde yenileri eklendi. 5 bin öğrenci kapasitesine ulaşıldı. İBB yurtlarına bu yıl Türkiye’nin dört bir yanından 22 bin 10 öğrenci başvuru yaptı. İBB yurtları başvuru sonuçları 15 Eylül’den itibaren web sitesinden açıklanacak. Asil listeden barınma hakkı kazanan öğrenciler 18 – 22 Eylül tarihleri arasında online kayıt yapabilecek.

İBB YURTLARINA 22 BİN BAŞVURU

İBB’nin yükseköğrenim yurtları için başvuru süresi tamamlandı. Geçtiğimiz yıl 2 bin 800 öğrencinin kaldığı yurtlara, bu eğitim döneminde yenileri eklendi. 5 bin öğrenci kapasitesine ulaşıldı. İBB yurtlarına bu yıl Türkiye’nin dört bir yanından 22 bin 10 öğrenci başvuru yaptı. İBB yurtları başvuru sonuçları 15 Eylül’den itibaren web sitesinden açıklanacak. Asil listeden barınma hakkı kazanan öğrenciler 18 – 22 Eylül tarihleri arasında online kayıt yapabilecek. Yerleştirilme ise 23 Eylül’den itibaren başlayacak. Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler aylık sadece 1300 TL ödeyecek. 

Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ahmet Davutoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında