İSKİ göçmen sahtekarlığına “dur” dedi! İSKİ sistematik sahtekarlığı tespit etti!

Geçici koruma kapsamındaki bazı yabancıların ikamet başvuruları ve uzatmalarında usulsüzlük yaptıkları tespit edildi. İkamet başvurusu için istenen bazı belgelerin sahte aboneliklerle temin edildiğinin anlaşılması üzerine, İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü, ilgili tüm kuramları uyardı. İlk harekete geçen kurumlardan biri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB)bağlı İSKİ oldu. Yabancılar için su abonelik şartnamesi değiştirildi.

İSKİ GÖÇMEN SAHTEKARLIĞINA “DUR” DEDİ

Geçici koruma kapsamındaki bazı yabancıların ikamet başvuruları ve uzatmalarında usulsüzlük yaptıkları tespit edildi. İkamet başvurusu için istenen bazı belgelerin sahte aboneliklerle temin edildiğinin anlaşılması üzerine, İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü, ilgili tüm kuramları uyardı. İlk harekete geçen kurumlardan biri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB)bağlı İSKİ oldu. Yabancılar için su abonelik şartnamesi değiştirildi. Yabancı uyrukluların abonelik sözleşmesine ek tedbirler konuldu. İstanbul’da İSKİ’nin 6 milyon 874 bin 188 abonesi bulunuyor. Bu abonelerin yaklaşık 287 bini yabancı uyruklulardan oluşuyor.

Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında