İBB İETT filo ve altyapı yatırımlarıyla arıza oranlarında önemli düşüş gerçekleştirdi!

İBB bağlı kuruluşu İETT, filo ve altyapı yatırımlarıyla arıza oranlarında önemli düşüş gerçekleştirdi. İstatistiklere göre sefere etki eden otobüs ve metrobüslerdeki arıza sayıları, 2019 öncesine göre yüzde 19 azaldı. Sadece metrobüsler özelinde ise dört yıl öncesine göre yüzde 38 daha az arıza gerçekleşti.

İstanbul toplu ulaşımında en büyük paya sahip otobüs ve metrobüslerden sorumlu olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bağlı kuruluşu İETT, dört yılda konforlu ve güvenli yolculuk imkanı sunmak için yatırımlar gerçekleştirdi. Araç filosunu yenilemeye devam etti. 10 farklı garajda TUVTÜRK standartlarında uygun teknik muayene sistemleri kurdu. Dijital Dönüşüm Projesi ile otobüslerde güvenlik donanımlarını ve sefer güvenliğini artırdı. Telemetri Sistemi ile araçlarda arızaları uzaktan tespit edebilme altyapısını yaygınlaştırdı. Araçlarını yılda 2 milyon kez denetimden geçiren İETT, tüm bu proje ve yatırımlar neticesinde sefere etki eden arıza sayılarında önemli düşüş yakaladı. 

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor