İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Türkiye kamuoyunun merakla beklediği ‘değişim’ açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kamuoyunun merakla beklediği yol haritasını açıkladı. Beyoğlu’ndaki Haliç Kongre Merkezi’nde basın mensuplarıyla buluşan İmamoğlu, değişim başta olmak üzere çok önemli konularda açıklama yaptı. İşte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan merakla beklenen ‘değişim’ açıklaması!

"İSTANBUL VE TÜRKİYE'NİN KADERLERİ MÜHÜRLÜDÜR"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye kamuoyunun merakla beklediği ‘değişim’ açıklamasını Haliç kıyısında yaptı. “Bizim yönetimimizdeki İstanbul, Türkiye'nin mutlu geleceğinin teminatı olmuştur” diyen İmamoğlu, “İstanbul ve Türkiye'nin kaderleri mühürlüdür. Bu nedenle ben de kaderimi İstanbul'la mühürlü kabul ediyorum. Hayatımı adadığım bu mukaddes şehre ve 16 milyon hemşerime en üst düzeyde hizmet etmeyi, Türkiye'ye hizmet etmek ve alternatif bir Türkiye vizyonu ortaya koymak olarak görüyorum” şeklinde konuştu. “İBB’nin bu iktidarın eline geçmesinin maliyetinin idrakına, hep birlikte varmalıyız” uyarısında bulunan İmamoğlu, “Geçen sürede gördük ki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni gayri hukuki yollardan elde etmek için birçok yol denendi ve denemeye de devam edecekler. Bundan vazgeçmeyecekler. Bunu şimdiye kadar, halkımızın feraseti sonucu başaramadılar. Hep birlikte engelledik. Şimdi seçimlerde İstanbul'u tekrar kazanmak için bir araya gelmeliyiz, aramızdaki tartışmaları bir kenara bırakıp, milletçe bu sürece odaklanmalıyız. Bu büyük başarı için, parti ayrımı yapmadan, beraberce hareket etmemiz gerekiyor. Ben, 2019 seçimlerindeki gibi, partiler ötesi İstanbul İttifakı’nı kurmak için elimden geleni yapacağım. Muhalefet partilerinin de bu şuurla hareket edeceğine, bu meselenin partiler üstü bir mesele olduğunun anlaşılacağına yürekten ve gönülden inanıyorum. 2019’da olduğu gibi, Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarımla, farklı partilere gönül veren İstanbullularla, kentine sahip çıkan, oyuna sahip çıkan İstanbul Gönüllüleriyle tekrar İstanbul İttifakı’nı kurmaya geliyorum. İstanbulluları ve tüm yurttaşlarımı da bu yürüyüşe davet ediyorum. Sevgili Cumhuriyet Halk Partiler, kıymetli İstanbullular, aziz vatandaşlarım: Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı. 

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor