İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Hakkımızda kuracağınız bütün kötü cümleler, dönüp sizi vurabilir

Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilecek tesis için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Allah bilir, yine hakkımızda neler diyecekler değil mi? ‘Terörist, darbeci, katil…’ Düşünsenize hem ‘terörist’ hem ‘darbeci’ hem ‘katil’ ama sokakta geziyor, hatta halka hitap ediyorsunuz. Şimdiden uyaralım: Ağzını bu anlamda bu dille açmak isteyenler varsa, sakın denemeyin. Laflarınızda boğulursunuz. Bu millet size, inanın çok büyük ders verir. ” dedi.

İMAMOĞLU’NDAN YEREL SEÇİMLER İÇİN ‘İFTİRA SİYASETİ’ UYARISI: HAKKIMIZDA KURACAĞINIZ BÜTÜN KÖTÜ CÜMLELER, DÖNÜP SİZİ VURABİLİR

İBB, Bahçelievler’in çehresini değiştirecek Kocasinan Spor Tesisi ve Zeminaltı Otoparkı’nın temelini geçtiğimiz günlerde attı. Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilecek tesis için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehrin 39 ilçesine eşit hizmet anlayışıyla çalıştıklarına vurgu yaptı. 6 ay sonra yerel seçimlerin yapılacağını hatırlatan İmamoğlu, “Allah bilir, yine hakkımızda neler diyecekler değil mi? ‘Terörist, darbeci, katil…’ Düşünsenize hem ‘terörist’ hem ‘darbeci’ hem ‘katil’ ama sokakta geziyor, hatta halka hitap ediyorsunuz. Şimdiden uyaralım: Ağzını bu anlamda bu dille açmak isteyenler varsa, sakın denemeyin. Laflarınızda boğulursunuz. Bu millet size, inanın çok büyük ders verir. Bizim hakkımızda kuracağınız bütün kötü cümleler, dönüp sizi vurabilir. Gelin siyaseti nezaket içinde yapalım. O bakımdan iftira atmaya veya hakaret etmeye, siyaset arenasında son verelim” dedi. 

Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek?