İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Ekonomiyi de Metroyu da bilene teslim edeceksin

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Pendik-Kaynarca-Tuzla Metro Hattı TBM Kazısı Bitirme Töreni’nde konuştu. Söz konusu hattı, binde 2 seviyesinde teslim alıp, yüzde 50,8 seviyesine taşıdıklarını belirten İmamoğlu, “ Bireysel bir yolculuk değil bu, milli bir yolculuktur. Millet adına yolculuktur. Ekonomiyi de bilene teslim edeceksin. Metroyu da bilene teslim edeceksin. Yol inşaatını da bilene teslim edeceksin” dedi.

İMAMOĞLU: EKONOMİYİ DE METROYU DA BİLENE TESLİM EDECEKSİN

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Pendik-Kaynarca-Tuzla Metro Hattı TBM Kazısı Bitirme Töreni’nde konuştu. Söz konusu hattı, binde 2 seviyesinde teslim alıp, yüzde 50,8 seviyesine taşıdıklarını belirten İmamoğlu, “Biz, yerin altını demir ağlarla örerek, insanların yaşamını kolaylaştıran ulaşım hizmetini İstanbullularla buluşturmanın emin adımlarla yol yürüyüşünü gerçekleştiriyoruz. İşi erbabına, işi bilen insanlara, insanlarımızı ayırt etmeksizin yeteneklerine bakarak, onların bilgilerinden faydalanarak, bilginin önünde saygıyla eğilerek, yönetici olarak bilgiye hürmet göstererek devletimize faydalı hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Allah bu bakış açısıyla yolumuzu açık etsin. Bireysel bir yolculuk değil bu, milli bir yolculuktur. Millet adına yolculuktur. Ekonomiyi de bilene teslim edeceksin. Metroyu da bilene teslim edeceksin. Yol inşaatını da bilene teslim edeceksin” dedi. 

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında