İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Afetlere dayanıklı istanbul için tam yol ileri”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “ Afetlere Karşı Dayanıklı İstanbul Proje Tanıtımını” yaptı. “İstanbul’un depremle sınavı 16 milyon İstanbullunun bir avuç insanla sınavıdır” diyen İmamoğlu, “Onlara bir kez daha diz çöktüreceğiz ama İstanbul, depremde diz çökmeyecek. İstanbul, hayatta kalmak, ayakta durabilmek için ne yazık ki zamanla yarışıyor. Durmaya, yalpalamaya, yoldan çıkmaya hakkımız yok. Yoldan çıkarmak isteyenlere de fırsat vermeye tahammülümüz yok. ” dedi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “ Afetlere Karşı Dayanıklı İstanbul Proje Tanıtımını” yaptı. “İstanbul’un depremle sınavı 16 milyon İstanbullunun bir avuç insanla sınavıdır” diyen İmamoğlu, “Onlara bir kez daha diz çöktüreceğiz ama İstanbul, depremde diz çökmeyecek. İstanbul, hayatta kalmak, ayakta durabilmek için ne yazık ki zamanla yarışıyor. Durmaya, yalpalamaya, yoldan çıkmaya hakkımız yok. Yoldan çıkarmak isteyenlere de fırsat vermeye tahammülümüz yok. Geriye asla dönmeyeceğiz. Hep ileri gideceğiz. Depreme ve tüm afetlere karşı dayanıklı bir İstanbul var ederek, çocuklarımıza ve gençlerimize güçlü bir geleceği hep birlikte hazırlayacağız, aklın ve bilimin ışığında…” dedi. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım’da Didem Şebnem’e karşı büyük bir zafer kazanıyor! Hafta finaline sevilen sanatçı Mehtap Yılmaz damga vurdu