İBB adayı Kurum’un imzasını gösterip sordu: Rant için talimatla imza atana mı oy vereceksiniz?

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, Şişli’nin merkezinde 4 futbol sahası büyüklüğünde bir alanın deprem yasaları kullanılarak ve Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum'un imzasıyla ‘Rezerv yapı alanı’ ilan edilmesine tepki gösterdi. Şahan,   “İstanbulluya bir sorum var. Halk için çalışan İmamoğlu'na mı oy vereceksiniz; yoksa rant için talimatla imza atan Cumhur İttifakı'nın İBB Adayı Murat Kurum'a mı oy vereceksiniz?

İBB adayı Kurum’un imzasını gösterip sordu: Rant için talimatla imza atana mı oy vereceksiniz?

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, Şişli’nin merkezinde 4 futbol sahası büyüklüğünde bir alanın deprem yasaları kullanılarak ve Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum'un imzasıyla ‘Rezerv yapı alanı’ ilan edilmesine tepki gösterdi. Şahan,   “İstanbulluya bir sorum var. Halk için çalışan İmamoğlu'na mı oy vereceksiniz; yoksa rant için talimatla imza atan Cumhur İttifakı'nın İBB Adayı Murat Kurum'a mı oy vereceksiniz? 16 milyonun rızkını bir avuç insana yedirmeyeceğiz. Demokrasilerde halkın oyu bütün oyunları bozar” ifadelerini kullandı. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor