Hüseyin Baş: Planlı bir fakirleştirme politikası ile Kendileri zenginleşiyor, biz fakirleşiyoruz!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş Konya’da partilileriyle buluştu. Teşkilat mensuplarıyla sohbet eden BTP lideri Türkiye’nin genel durumu üzerine açıklamalarda bulundu. Hüseyin Baş şunları söyledi;

“Kendileri zenginleşiyor, biz fakirleşiyoruz”

Ekonomiyi, iktisadı bilen insanlar eğer samimi olsalar bunu açıklarlar. Türkiye'deki bu ekonomik tablo imkansızlıklardan kaynaklanan bir ekonomik tablo değildir. Türkiye'de yaşanan ekonomik tablo planlı bir fakirleşmedir, fakirleştirmedir. Önce bizleri soyuyorlar, kendileri zenginleşiyor, biz fakirleşiyoruz.  Niye bizi fakirleştiriyorlar? Sebebi çok basit arkadaşlar, bu ülkeden umudumuzu keselim diye, bu ülkeye sahip çıkmayalım, bu ülkeye karşı aidiyetlerimizi yitirelim diye bunu yapıyorlar. Bakın genç bir arkadaşımız ile sohbet ediyoruz; Bir o işte çalışıyor, bir pazarda çalışıyor, bir yandan okuyor. Hani ne dedik, ne zaman yaşıyoruz? Gençlerimizin durumu bu vaziyette, kendi sosyal hayatlarını kurgulayabilecekleri, kendi işlerini kurabilecekleri, evlenip bir yuva kurabilecek bir hayale ulaşmaları mümkün değil.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Denizbank'tan CNN TURK programındaki açıklamlara yalanlama Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!