Hulusi Akar TCG Gür denizaltını ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi ile Ege ve Akdeniz’de birçok önemli görevi yerine getiren TCG Gür denizaltısında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Bakan Akar, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Donanma Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ile birlikte 2'nci Korvet Filotillası Komodorluğu sancak tevcih töreninden sonra Foça Deniz Üs Komutanlığı’nda ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Akar, tüm Akdeniz’de milli ve NATO görevlerini başarıyla yerine getiren TCG Gür denizaltısında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Denizaltıya gelişinde geleneklere uygun olarak 'silistre' çalınarak karşılanan Bakan Akar, denizaltıya girdikten sonra personeli, "Denizaltı ailesi; nasılsınız" diyerek selamladı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!