Hükümetten 'Alevi kapıların işaretlenmesi' hakkında açıklama

Malatya'da Alevi vatandaşlarının kapılarının işaretlenmesiyle ilgili Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ konuştu, 'Böyle bir şey asla kabul edilemez' dedi.

Hakan Çelik'in CNN TÜRK'te sunduğu Hafta Sonu programına katılan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Malatya'da Alevi vatandaşların kapılarının işaretlenmesiyle ilgili konuştu. 'Böyle bir şey asla kabul edilemez' diyen Akdağ, savcıların gerekli işlemleri başlattığını açıkladı. 

Uyuşturucu ile mücadele 

Akdağ uyuşturucu ile nasıl mücadele ettiklerini anlattı. Akdağ, atık sulardan uyuşturucu analizi yapacaklarını anlattı. İlk olarak Adana'da yapıldığını söyleyen Akdağ, diğer illerde de bu analizin yapılacağını ve hangi bölgelerde uyuşturucunun kullanıldığını bu şekilde tespit edileceğini açıkladı. 


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle