Hızlı iyileşmek için koronavirüs pozitif olan hastalara beslenme önerileri

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte soğuk algınlığı, grip ve diğer enfeksiyonlardan korunmak için bağışıklık sisteminizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. COVID-19’a karşı hiçbir öneri sosyal mesafe ve maske kadar koruyucu olmasa da birkaç diyet ve yaşam tarzı değişikliği ile bağışıklık sistemini dinç tutmak vücudunuzun zararlı patojenlere karşı savunmasını artırabilir. Peki koronavirüs pozitif hastaları karantinada nasıl beslenmeli? İşte detaylar...

Karantinadaki Covid19 Pozitif Hastaları Nasıl Beslenmeli?
Karantina altındaki Covid-19 pozitif hastalarındaki dikkat edilmesi gereken ilk kural şüphesiz minimum temas ve sterilize bir ortam. Covid-19 beslenme önerileri içinde önceliğimiz düşen enerjinin ve kaybolan damak tadının yerine getirilmesi. Yeterli ve dengeli beslenme, bol su tüketimi ve minimum düzeyde fiziksel aktivite.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!