Hercai 12.Bölüm Fragmanı İzle (Sezon Finali)

 Hercai 12.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Hercai 12.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Hercai dizisinin yeni bölümü 31 Mayıs Cuma akşamı saat 20.30 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin ve Gülçin Santıroğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Hercai 12.Bölümde sezon finali yaparak yeni sezona kadar ekranlara veda edecek

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azat'la evlenmesini istemeyen ve yaşattığı bütün kötü anları Reyyan'a unutturmak isteyen Miran, Reyyan'dan ikinci bir şans ister. Miran'a güvenmeyen Reyyan kalbi ve aklı arasında arafta kalmıştır.

Diğer yandan Miran'ın, Reyyan'ı kaçırması Azat için bardağı taşıran son damla olur. Reyyan'ı, Miran'ın elinden tamamen kurtarmak için harekete geçen Azat, Gönül'ü kaçırır. Reyyan'ı geri getirmezlerse Gönül'ü teslim etmeyeceğini söyleyen Azat'ın bu hamlesi, hiç beklenilmeyen bir yerden iki aileyi karşı karşıya getirir.

HERCAİ SON BÖLÜM İZLE

Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 674.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle