Hercai 11.Bölüm Fragmanı İzle

 Hercai 11.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Hercai 11.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Hercai dizisinin yeni bölümü 24 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin ve Gülçin Santıroğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Hercai 11.Bölümde de nefes kesecek

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azize Aslanbey'in, Şadoğlu konağını almak için yaptığı hamle sonrası Miran'ın düşmanlığı bitireceğim karşılığında sadece Reyyan'ı istiyorum, teklifiyle Nasuh Ağa'nın karşısına geçmiştir. Miran ve Nasuh arasındaki restleşmenin sonucu bir kere daha iki konak arasındaki dengelerin değişmesine neden olacak mı? Reyyan, Miran'ın teklifine nasıl karşılık verecek?

Diğer yandan Miran'ın avuçlarından kayıp gitmesini istemeyen Gönül'ün planları gün yüzüne çıkar. Bu durum Aslanbey konağında ikinci bir depreme neden olur. Bu sefer Miran'ın kesin kararlı olduğunu gören Gönül her şeyin bittiğini düşünürken, Azize ve Sultan'ın bu duruma karşı hamlesi nasıl olacak?

HERCAİ SON BÖLÜM İZLE

Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 13.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 137.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle Üç Kız Kardeş 84.Bölüm Fragmanı izle (Final) Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle