Hercai 10.Bölüm Fragmanı İzle

 Hercai 10.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Hercai 10.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Hercai dizisinin yeni bölümü 17 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin ve Gülçin Santıroğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Hercai 10.Bölümde de ekrana kitleyecek

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Reyyan yaşadıklarından uzaklaşabilmek ve doğru kararı verebilmek için Melike'nin köyüne gider ama Miran, Reyyan'ı orada da bulur. İkili bir kere daha hesaplaşırken Miran, Reyyan'ı yeniden kendisine güvenmesi için ikna etmeye çalışmaktadır.

Reyyan'ın gidişiyle yıkılan Azat'ın hemen pes etmeye niyeti yoktur. Reyyan'ın söylediklerini kabul edemeyen ve kendi kulaklarımla duymadan inanmam diyen Azat harekete geçer.

Diğer yandan düşmanla iş çevirirken babasına yakalanan Yaren'i büyük bir sürpriz beklemektedir. Kızının yaptıklarını öğrenen ve daha fazla sabrı kalmayan Cihan gemileri yakmaya karar verir.

HERCAİ SON BÖLÜM İZLE

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle