Her Yer Beyaza Büründü: Aniden Bastırdı

Doğu Karadeniz Bölgesinde dün çok kuvvetli olan hortum, şiddetli yağıştan sonra Rize'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı yaşandı.

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün denizde çıkan hortumdan sonra Trabzon'un Araklı ilçesinde şiddetli yağış sel ve heyelan oldu, Trabzon-Bayburt karayolu ulaşıma kapandı.

Yaşananlardan sonra Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Ambarlı Yaylası'na kar yağdı. Yayla sezonunun açılmasıyla yaylacıların Gito Yaylası'nda bir zaman kaldıktan sonra çıktığı ikinci yayla olan 2 bin 510 rakımdaki Ambarlı Yaylası'na kar yağdı. 

Ekim ayında yağan kar ile birlikte yayla sakinleri dönüş hazırlıklarına başlarken, yağan kar ile tüm yayla beyaza büründü.  


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle