Hekimoğlu Dizisi Oyuncuları | Hekimoğlu Dizisi Konusu

Hekimoğlu Dizisi ilk fragmanı yayınlandı. Hekimoğlu dizisi çekimleri 27 ekim pazar günü başladı. Hekimoğlu dizisinin kasım 2019 da yayında Kanal D ekranlarında olması bekleniyor. Hekimoğlu Dizisi Oyuncuları, Hekimoğlu Dizisi, Konusu Hekimoğlu Dizisi Yapımcısı ve Senaristi Yönetmeni ile tüm merak edilenler haberimizde

Hekimoğlu Dizisi Yapımcısı Senaristi

Amerika da House Md ismi ile 8 sezon ve 177 bölüm olarak yayınlanan dizi Türkiye de Hekimoğlu ismi ile yayına çıkacak. 2004 2012 yılları arasında yayınlanan dizi Amerika’nın dışında bir çok ülkede de yayınlandı ve çok sevildi. Doktor drama dizisi olarak ekranlara gelecek Hekimoğlu dizisinde baş rolde yer alacak oyuncu bulaşıcı hastalıklar yani enfeksiyon bölümü uzmanı olacak ve aynı zamanda Nefroloji de de ihtisasa yapmış olacak.

Hekimoğlu dizisinde başrol oyuncusu olan doktor  Hekimoğlu karakterine Timuçin Esen hayat verecek. Bilindiği üzere daha önce Hekimoğlu  dizisinin Tv8 ekranlarında yayınlanacağı açıklanmış ancak bütçe konusunda anlaşılamayınca dizi Kanal D’ye satılmıştı. Aynı zamanda daha önce Hekimoğlu dizisi için ünlü oyuncu Cansu Dere ile anlaşıldığı açıklanmış ancak dizinin ocak 2020’ye kalınca Cansu Dere projeden ayrılmıştı.

Hekimoğlu dizisinde iki kadın başrol oyuncusu olacak bu nedenle Hekimoğlu dizisi yapımcısı Karga Seven Pictures şimdiden iki kadın başrol oyuncusu bulabilmek için bir çok ünlü isme teklif götürdü.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!