HDP'li Celal Doğan "TERÖRİSTLER DE BU VATANIN EVLADI"

HDP'li Celal Doğan "TERÖRİSTLER DE BU VATANIN EVLADI"

HDP'li Celal Doğan, öldürülen teröristlere sahip çıkarak "Onların da bu vatanın evladı olduğunu unutmamak gerekir" dedi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ve HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan,CNN Türk canlı yayınında Ahmet Hakan'ın konuğu oldu. Terör olaylarının insanlara yaşattığı olumsuzlukların konuşulduğu programda, Ensarioğlu'nun açıklamalarına ek yapan Ahmet Hakan, şehit sayısını hatırlatarak "Bugün 9 şehit var" dedi. Celal Doğan kimdir?  HDP Gaziantep 1. Milletvekili adayı Celal Doğan nereli? HDP Milletvekili hakkındaki tüm bilgiler! 1 Ağustos 1943 Nizip, Gaziantep doğumlu Celal Doğan, Türk avukat, spor adamı ve siyasetçidir. Aynı zamanda 16. Dönem milletvekili ve Gaziantep eski belediye başkanıdır. Gaziantep’te HDP’den 1. Sıra milletvekili adayı olan Doğan, liseye kadar tüm eğitimi boyunca kendi şehri Gaziantep’te kalmış, burada tamamlamıştır. Üniversite içinse İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanmış ve mezun olmuştur. 1973 – 1977 tarihleri arasında serbest avukatlık mesleğini yapan Doğan, 1977’de ise genel seçimlerde Gaziantep Milletvekili olmuştur. 1980 yılında bu görevi sonlandığında, tekrardan serbest avukatlığa devam etmiştir. 1989 yerel seçimlerinde ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda aday olup, belediye başkanı seçilmiştir. 1997 ve 1999 yıllarında ki yerel seçimlerde de belediye başkanlığını kazanmıştır. 1993 yılından bu zamana kadar Gaziantepspor Kulüp Başkanlığı görevini sürdüren Doğan, takıma zamanında çok katkılarda bulunmuş olup, Süper Lig’te ki önemli takımlar arasına sokmayı başarmıştır. Evlidir ve iki çocuğu vardır.  
Ahbab kurucusu Haluk Levent BM'de İsrail ve Netanyahu'ya sert tepki! Gökhan Zan savcılığa suç duyurusunda bulundu! MHP Kırklareli seçim şarkısı sosyal medyada gündem oldu Atatürk’e hakaret eden Şevki Yılmaz ve Halil Konakçı'ya çığ gibi tepki Lider Haber kanalındaki Barometre programında küfürler havada uçuştu! Maden faciası sorumlularına karşı eylem giden eylemciler durduruldu!