Hayvancılık destek ödemeleri ne zaman yapılacak?

Hayvancılık destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’den geldi. Toplamda 1 milyar 468 milyon 535 bin liralık ödeme gerçekleştirileceğini duyuran Bakan Pakdemirli ödeme tarihlerine ilişkin bilgiyi paylaştı. Peki, hayvancılık destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Hayvancılık destek ödemeleri ile ilgili beklenen açıklama Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’den geldi. Ödemelerin gerçekleştirileceği tarihi açıklayan Bakan Pakdemirli toplamda 1 milyar 468 milyon 535 bin liralık ödeme yapılacağını duyurdu.

HAYVANCILIK DESTEK ÖDEMELERİ YATTI MI?

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: "1 milyar 468 milyon 535 bin 735 liralık hayvancılık destek ödemesini bugün besicimizin hesabına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakan Pakdemirli’nin açıklamalarında yer alan bilgilere göre hayvancılık destek ödemeleri bugün yapılacak.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yargı 95. Bölüm Fragmanı izle (Final) Kirli Sepeti 32. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 20 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 119. Bölüm Fragmanı izle