Hayatı kabusa döndü! Burun ameliyatı oldu, iki bacağı da kesildi...

Burun estetiği ameliyatı olan Sevinç Çelik’in hayatı karardı. Ameliyattan sonra kanına mikrop karışan Çelik’in iki bacağı kesildi. Bu süreçte küçük kızı da lösemiye yakalanan Çelik, açtığı 1 milyonluk tazminat davasından sonuç bekliyor.

İstanbul'da Sevinç Çelik (32) isimli bir genç kadın, bundan 6 yıl önce Maltepe'de bulunan özel bir hastanede burun ameliyatı oldu. 2 saat süren ameliyattan bir gün sonra taburcu olan Çelik'te şiddetli ağrı ve yüksek ateş görüldü. Çelik'in ağrıları giderek arttı. Çelik'in bu ameliyatın ardından yaşadıkları ise film gibi oldu. Ameliyatının ardından yüzünün güleceğini bekleyen Sevinç Çelik önce enfeksiyon nedeniyle bacaklarını kaybetti. Bu süreçte kızı da lösemiye yakalanan genç kadın 6 hakimin değiştiği davada hakkını aramaya devam ediyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!