Havalar normale dönüyor! İşte 26 Mayıs 2022 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Edirne ve Kırklareli çevreleri, Balıkesir'in doğusu ve Bursa'nın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda toz taşınımı bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, yarın Edirne, Kırklareli çevreleri ile Balıkesir'in doğu ilçeleri ve Bursa'nın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağılı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA 18°C, 33°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra güney kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

EDİRNE 16°C, 32°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL 17°C, 27°C

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ 17°C, 33°C

Parçalı ve az bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR 12°C, 28°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra kısa süreli yerel olmak üzere sağanak yağışlı

DENİZLİ 19°C, 35°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra kısa süreli yerel olmak üzere sağanak yağışlı

İZMİR 20°C, 35°C

Parçalı ve az bulutlu

MANİSA 20°C, 37°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra doğu ilçeleri kısa süreli yerel olmak üzere sağanak yağışlı

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni BMW X2 CI Bloom'da Sanatseverlerle Buluşuyor Hyundai IONIQ 5 Advance Özel Fiyatıyla Dikkat Çekiyor! Kardeşlerim'de Ömer ve Sarp'ın başı belada! Telefonunuzu elinizden bırakamamanızın 5 nedeni