Hatay Valiliği'nin “Hayat Hatay” markalı ürünleri tüm Türkiye’ye ilk kez Migros ile ulaşacak

Hatay Valiliği, “Hayat Hatay” projesinde ürün güvenliği sağlayarak, kadın kooperatifleri ürünlerini direkt alıp lojistik merkezinde topluyor. Migros’ta Hayat Hatay markalı ürünleri tüm Türkiye’ye gönderen ilk perakendeci olarak mağazalarında müşterileri ile buluşturuyor.

Migros, deprem bölgesi üreticilerine destek amacı ile harekete geçen ilk perakendeci olarak bölgede alım seferberliği başlamasına öncülük etmişti. Bölgeye verdiği güçlü desteğe şimdi bir yenisini daha ekledi. Hatay Valiliği'nin öncülüğünde hayata geçirilen “Hayat Hatay” projesi için Gürata ve Zzef koordinasyonunda ilk adımı atan Migros, Hataylı kadın kooperatifinin ürünlerini, ambalajlama, standardizasyon ve kalite kontrollerini yaparak Hayat Hatay markalı ürünleri ülke çapında raflarına taşıyor. 

Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek?