Harry Potter'ın yıldızı üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıkladı !

Dünyanın en ünlü serilerinden biri olan Harry Potter'da Lavender Brown karakterine hayat veren Jessie Cave, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu, "Ayy tekrar yaptım" diyerek duyurdu.

Harry Potter serisinin yıldızlarından Jessie Cave, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıkladı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hamileliğini duyuran Jessie Cave, "Ayy tekrar yaptım" diyerek paylaştığı fotoğrafla hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Bir erkek bir kız çocuğu bulunan ünlü yıldızın bebeğinin cinsiyeti ise henüz bilinmiyor. Cave'in eşi Alfie Brown ise, "İlk kez baba oluyorum" diye espri yaparken, bebeklerinin bir ultrason fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

 

Kaynak tv100

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle