Hangi iller yanıyor ? Türkiye'de yangın çıkan iller hangileri, haritası ve il listesi!

Yangın çıkan iller hangileri? Yangınlar söndürüldü mü? Türkiye'nin pek çok şehrinde çıkan orman yangınlarıyla mücadelede seferberlik devam ediyor. Bodrum, Manavgat, Marmaris, İstanbul'da ormanlık alanlarda çıkan yangınlarda son durum, milyonlar tarafından araştırılıyor. Peki, hangi illerde yangın çıktı ve orman yangını olan iller hangileri, son durum ne?

Başta Manavgat olmak üzere pek çok ilde orman yangını ile mücadele sürüyor. Yangınlar kısa sürede geniş bir alana yayılması nedeniyle yerleşim yerleri de tehlike altına girdi. 3 vatandaşın hayatını kaybettiği yangınlarda yüzlercesi yangından etkilendi. Orman yangını olan iller ve yangınlarda son durum, bölgede yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere tüm Türkiye tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Manavgat orman yangını başta olmak üzere, hangi illlerde yangın çıktı ve yangınlarda son durum ne?

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!