'' Söz veriyoruz!''

Haluk Levent söz veriyoruz diyerek deprem için belirledikleri bütçeyi açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem sonrası yaptığı yardımlarla gündeme gelen AHBAP derneği kurucusu Haluk Levent, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla, Ahbap Derneği olarak deprem bölgesi için en az 850 milyon TL bütçe ayırdıklarını bildirdi. Videoda birçok ünlü ismin de Levent'e eşlik ettiği görüldü.

Haluk Levent, sosyal medya hesabından Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afet bölgesi için Ahbap Derneği olarak en az 850 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyledi.

 HALUK LEVENT, PAYLAŞTIĞI VIDEOYA ŞU NOTU DÜŞTÜ:

"İki gün içinde Hatay’a 2000 aile için konteynerler gitmeye başlıyor. Okulları onaracağız. Yaşlılar için bakımevleri, rehabilitasyon merkezleri, öğrenci yurtları açacağız. Günlük tüm ihtiyaçlar için bölgede olacağız. Bütçeyi en az 850 milyon TL olarak belirledik. Söz veriyoruz."

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle