Haluk Levent, Migros işçileri ile işveren arasında uzlaşmayı sağladı!

Haluk Levent, sosyal medya hesabından yayımladığı bir mesajla Migros işçileri ile taşeron firma arasında anlaşmanın sağlandığını duyurdu. Umut Sendikası (Umut-Sen) Örgütlenme Koordinatörü Başaran Aksu da Haluk Levent' doğruladı.

Türkiye genelinde Migros mağazalarından 257 işçinin çıkartılmasına tepkiyle karşılanmıştı. Birçok ilde işçiler eylem yaparken sanatçı Haluk Levent’sen çalışanları sevindiren bir haber geldi.

“TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Levent şu ifadeleri kullandı;

“Haluk abiden sizlere mesaj var. Canlarım! Geçen yıl Migros işçileri için arabulucu olmuştum. Çözüme kavuşmuştu. Son 9 gündür hem sendika hem taşeron firma ile görüşmem sürüyordu. Son görüşmeyi Ahbap derneğinde yaptık (8 saat sürdü) ve tüm sorunlar çözüldü. Bilginize.”

İşte Haluk Levent'in o paylaşımı:

Umut Sendikası (Umut-Sen) Örgütlenme Koordinatörü Başaran Aksu da yaptığı açıklama ile Haluk Levent'in doğruladı. Aksu, henüz netleşmeyen maddelerin olduğunu iki içinde o maddelerin de gün içinde çözüme kavuşacağını söyledi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!