Haluk Levent en güvenilir gazeteciler listesine girdi, sosyal medya yıkıldı !

Gezici Araştırma Şirketi'nin yaptığı 'Türkiye'nin en güven duyduğu gazeteci ve televizyoncular listesinde Haluk Levent'in yer alması sosyal medyada gündem oldu.

TRHaberler ÖZEL / Berkan Çay - Özellikle seçimler ile ilgili yaptığı anketlerle dikkat çeken veriler paylaşan Gezici Araştırma Şirketi, bu kez Türkiye'nin en güven duyduğu gazeteci ve televizyoncular isimli bir anket oluşturdu.

Listeye göre en güvenilen isim Uğur Dündar olurken, listede Haluk Levent'in olması dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada bir anda gündem olan liste sonrası Haluk Levent de, Gezici Araştırma'nın yaptığı bu anketi "Olmaktan korktuğum bir yerdeyim." mesajıyla listeyi paylaştı.

Aynı görüntüyü bir kez daha paylaşan Haluk Levent, bu kez "Beni gazeteci yapmışlar. Güldük eğlendik. Baktım ki TT olmuş. Açıklamamı yapayım. Haluk Levent diyor ki? “Ben ne alaka?”" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Haluk Levent'in bu paylaşımı kısa sürede birçok beğeni topladı.

Gezici Araştırma'nın listesi şu şekilde:

  1. Uğur Dündar

  2. İsmail Küçükkaya

  3. Fatih Portakal

  4. Yılmaz Özdil

  5. Ece Üner

  6. Ahmet Hakan

  7. Fatih Altaylı

  8. Nazlı Çelik

  9. Hande Fırat

  10. İsmail Saymaz

  11. Haluk Levent

  12. Erkan Tan

  13. Cem Öğretir

  14. Veyis Ateş

  15. Cüneyt Özdemir

Kaynak: trhaberler.com / Berkan Çay

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!