Hakan Şükür 'İmamoğlu-Yıldırım' karşılaşmasıyla dalga geçti!

FETÖ firarisi Hakan Şükür 'İmamoğlu-Yıldırım’ ortak yayınına sessiz kalamadı.. Böyle dalga geçti

Geçtiğimiz pazar günü yapılan Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu ortak yayınına FETÖ firarisi Hakan Şükür de sessiz kalmazken böyle dalga geçti. 

Şükür, “Leo olaya müdahil oldu ve vaatleri bekliyor.” ifadelerini kullandı

Vaatler bekleniyor

FETÖ firarisi Hakan Şükür Twitter hesabından yayınladığı mesajında, “Tabi ki herkes gibi ülkem ve İstanbul için 2 adaydan vaatleri dinliyoruz.

Ama bizim “Leo” olaya müdahil oldu ve onlarla ilgili vaatleri bekliyor..” dedi. Bir mesaj daha yayınlayan Şükür, “Israr ile bekliyor ,dinletemedik..” dedi.

FETÖ firarisi Hakan Şükür, 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde Twitter hesabı üzerinden bir mesaj paylaşmıştı.

Hakan Şükür, “15 Temmuz şehitlerini rahmet, saygı ve dua ile anıyorum. Yapan ve yaptıranları da lanetliyorum” demişti. Sosyal medya kullanıcıları Hakan Şükür’ün paylaşımına tepki göstermişti




Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Dolar kaç TL oldu? 1 Mayıs güncel döviz fiyatları!