Son dakika!

Hakan Atilla açıkladı! Borsa İstanbul'dan , 24 Nisan kararı!

Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla "Borsa bünyesinde yer alan pay piyasası, VİOP, borçlanma araçları piyasası ile kıymetli madenler ve kıymetli taşlar piyasası 24 Nisan'da normal faaliyetlerini sürdürecek" açıklamasında bulundu.

Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla "Borsa bünyesinde yer alan pay piyasası, VİOP, borçlanma araçları piyasası ile kıymetli madenler ve kıymetli taşlar piyasası 24 Nisan'da normal faaliyetlerini sürdürecek" açıklamasında bulundu.

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada, borsa bünyesinde yer alan pay piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP), borçlanma araçları piyasası ile kıymetli madenler ve kıymetli taşlar piyasasında, 24 Nisan Cuma günü normal faaliyetlerin süreceği ifade edildi.

Borsa İstanbul, 23 Nisan'da resmi tatil nedeniyle bir gün kapalı olacak.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor! Finale doğru giden Yargı'da Ilgaz yaşayacak mı? 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Survivor All Star 2024 113. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali)