Haftanın en çok izlenen dizisi Aile'de Hülya Soykan’a ne olacak?

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı temposu yüksek bölümüyle bu hafta da izleyicileri ekran başına topladı. AB grubunda en çok izlenen dizi olan Aile, sosyal medyada da TT listesinde yer aldı. Final sahnesinde oğlu gitmesin diye Hülya Soykan’ın bir kutu ilaç içmesi bölüme damga vurdu.

Haftanın en çok izlenen dizisi Aile'de Hülya Soykan’a ne olacak?

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı temposu yüksek bölümüyle bu hafta da izleyicileri ekran başına topladı. AB grubunda en çok izlenen dizi olan Aile, sosyal medyada da TT listesinde yer aldı. Final sahnesinde oğlu gitmesin diye Hülya Soykan’ın bir kutu ilaç içmesi bölüme damga vurdu.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor