Haftalık Burç Yorumları | 16 Mart 2020 - 22 Mart 2020 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 Mart 2020 - 22 Mart 2020 Haftalık Yorumları

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yurtdışına seyahat eden işadamlarının genişleme olasılığı güçlü. Metallerle ilgili işlerin, özellikle demir, çelik ve alüminyumla ilişkili üretim birimlerinin bu hafta boyunca gelişimi bekleniyor. Ortaklık girişimleri büyük bir başarı yakalayabilir. 

Öfkeniz üzerinde tam bir kontrol uygulamalısınız. Bu hafta boyunca karşı cinsten biriyle tanışma olasılığınız çok yüksek. Akrabalarınızdan mali destek alabilirsiniz. 

Bir çeşit küçük cilt hastalığı geçirmeniz muhtemeldir. Alerjik durumunuz da bu hafta boyunca sizi rahatsız edebilir. Abur cubur yemekten kaçınmanızı, sağlıklı beslenmenizi öneririz. 

Geçmişte satın alınan mülklerin ve hisse senetlerinin fiyatlarının artması finansal pozisyonunuzu önemli ölçüde güçlendirebilir. İstenmeyen harcamaları başarıyla kontrol altına alabilirsiniz. 

Maaşlı çalışanların ödüllendirilmesi olasılığı vardır. Öğrenciler olumlu bir coşku, konsantrasyon ve odaklanma ile dolup taşabilirler. Yurtdışında yüksek öğrenim görmek isteyenler de bu dönemde başarılı sağlayabilirler. Odağı eski haline getirmek ve zihni yenilemek için bol bol meditasyon yapın. 

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?