Hafta sonu (6-7 Haziran) sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte sokağa çıkma yasağı olan iller

Hafta sonu 6-7 Haziran'da sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusunun yanıtı, İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile netlik kazandı. Sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu uygulanıp uygulanmayacağı da merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı tarafından genelge yayınlanırken '6-7 Haziran hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?' sorusuna yanıt verildi. Peki, 6-7 Haziran'da sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak, kimleri kapsıyor ve hangi işletmeler açık olacak? İşte, son dakika gelişmeleri...

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, bu hafta sonu, yani 6-7 Haziran tarihlerinde 14 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağıuygulanacak. Geçtiğimiz haftalarda da yapılan bu uygulamanın bu hafta sonu olup olmayacağı yoğun bir şekilde araştırılıyordu. Öyle ki, hafta başından bu yana '6-7 Haziran'da sokağa çıkma yasağı olacak mı, var mı?' sorularının y anıtları merak konusu olmuştu. İçişleri Bakanlığı tarafından dün gece saatlerinde bir son dakika açıklaması yapılırken 6-7 Haziran tarihlerinde 15 ilde uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı kısıtlamasının genelgesi yayınlandı.

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?