Hafif Covid-19'dan sonra bir ömür boyu antikor üretilebilir! İşte o araştırmanın sonucu

ABD’de Washington Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre, hafif Covid-19 vakalarından aylar sonra, insanların vücutlarında hala corona virüse karşı antikorlar pompalayan bağışıklık hücreleri var.Bilim insanlarının bildirdiğine göre,  bu tür hücreler bir ömür boyu varlığını sürdürebilir ve her zaman antikorları ortaya çıkar üreten bağışıklık hücrelerinin kemik iliğine göç ederek, coronavirüsle yeniden karşılaşılma ihtimaline karşı sürekli olarak çalıştığını keşfetti.

Bir ömür boyu antikor üretme potansiyeline sahip

ABD’de Washington Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre, hafif Covid-19 vakalarından aylar sonra, insanların vücutlarında hala corona virüse karşı antikorlar pompalayan bağışıklık hücreleri var.

Bilim insanlarının bildirdiğine göre,  bu tür hücreler bir ömür boyu varlığını sürdürebilir ve her zaman antikorları ortaya çıkarabilir.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri