Hadise'yle boşanma noktasına gelen Mehmet Dinçerler kimdir, nereli?

Geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini evlenerek taçlandıran Hadise ve Mehmet Dinçerler 14 Eylül’de boşanma kararı almıştı. Ünlü şarkıcı Hadise boşanma kararı almasının ardından gelişen olaylar herkesin ilgisini çekiyor. Peki Mehmet Dinçerler kimdir, ne iş yapıyor ve nereli? İşte Dinçerler hakkında bilgiler…

Ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler 4 önce dünyaevine girmişti. Son olarak Hadise’nin boşanma kararı almasıyla beraber Mehmet Dinçerler kimdir sorusu artmaya başladı. İşte Mehmet Dinçerler’in hayat hikayesi ve boşanma kararı ile ilgili detaylar…

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

23 Ağustos 1988 yılında doğan Mehmet Dinçerler aslen Gazianteplidir. Mehmet Dinçerler ünlü bir kahve markasının Türkiye CEO’sudur.

Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur.

Hacı Sayid markası baklavada tanınıyor ve kurucusu Burhan Dinçerlerdir. Gloria Jean’s Coffees’in isim haklarını 2012 yılında satın almışlardır ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler teslim etmektedir. Türkiye’de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini satın alıp yeniden canlandıran Dinçerler, kısa sürede 65 şubeyle markayı büyüttü.

HADİSE’DEN AÇIKLAMA

Çıkan haberlerden sonra ünlü şarkıcı, Instagram hesabından şu açıklamayı yapmıştı: Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.

BOŞANMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Ünlü şarkıcının açtığı dava dilekçesinin detayları da ortaya çıktı. Dilekçede şu ifadeler yer aldı:

 Mehmet Dinçerler, evlendikten kısa bir süre sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı.

 Mehmet'in bu davranışları zaman içinde psikolojik baskı boyutu da vardı. Bu baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti."

MEHMET DİNÇERLER’DEN AÇIKLAMA:

Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise yapılan yakıştırmaları görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum. Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da ilişkimiz süresince Hadise'nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum. Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum. Sevgiler...

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!