Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Bir süredir magazin gündeminde yer alan çift Hadise ve Mehmet Dinçerler evleniyor. Bundan dolayı da Mehmet Dinçerler kimdir, sorusu magazin takipçilerinin odaklandığı konulardan oldu. "Mehmet Dinçerler kimdir, mesleği ne? Hadise ile evlenecek olan Mehmet Dinçerler kaç yaşında ve aslen nereli?" sorularına da yanıt aranıyor. İşte hayatı hakkında merak edilenler!

Mehmet Dinçerler ve Hadise'nin evlilik kararı almasının ardından magazin camiası bu olayı konuşmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan çift en son Dinçerler'in kız kardeşinin düğününde görüntülendi. Hal böyle olunca; "Mehmet Dinçerler kimdir, mesleği ne? Hadise ile evlenecek olan Mehmet Dinçerler kaç yaşında ve aslen nereli?" sorularına yanıt aranıyor. İşte merak edilenler!

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!