Hadise'nin yeni klibi Aşk Dediğin 24 saatte 1 milyondan fazla izlenmeye ulaştı!

Ünlü şarkıcı Hadise'nin yeni klibi Aşk Dediğin 24 saatte 1 milyondan fazla izlenmeye ulaştı. Hadise ise bu rakamı bir paylaşımla kutladı.

Popçu Hadise, ‘Şampiyon’ albümünde yer alan ‘Aşk Dediğin’ şarkısı için kamera karşısına geçti. Görüntü yönetmenliğini Michel Dierickx’in yaptığı, Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen klip çekimlerinde Hadise’ye Sırbistanlı oyuncu Petar Rasic eşlik etti.

Youtube üzerinden yayınlanan Aşk Dediğin klibi 24 saat içinde 1 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştı. Youtube'da trend videoalarda üst sıralara yerleşen klip için Hadise'den yeni bir paylaşım geldi. Hadise, kahve içerken çekilen bir görüntüsünü paylaşarak, 'Aşk Dediğin 24 saatte 1 milyon izlenmeye ulaşınca kahve keyfi yapmak hakkım diye düşündüm" notunu yazdı.


Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak! Burdur’da korkutan deprem! Son dakika depremler Göztepe, toplamda 30 sezon yer aldığı Süper Lig'e 6. kez döndü!