Gülperi 25.Bölüm Fragmanı İzle ( Önizleme )

 Gülperi 25.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gülperi 25.Bölüm Önizleme hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gülperi dizisinin yeni bölümü 22 Mart Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Gülperi 25.Bölümde de ekrana kitleyecek

GÜLPERİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Gülperi’nin evlilik haberi hızla yayılır. Kadir’in annesi Suna oğlunun evine yerleşip Gülperi’ye eziyet etmeye başlar. Hastanedeki Eyüp de bu evliliği öğrendiğinde sonuçları herkesi etkileyecek bir plan yapmaya başlar.

Yakup’un da Eyüp’ün borçlarından kurtulmak için Hasan üzerinden bir planı vardır. Ailenin veliahtı olma fikri Hasan’ın kafasını karıştırır. Annesine inat, olmadığı bir insan gibi davranmaya başlar. Buna en büyük tepkiyi Artemis verse de başlarına gelecek belalara mani olamaz.

Gülperi, Hasan ve Bedriye’nin hasreti ile yanarken hiç beklenmedik bir olay olur; Eyüp tecritten firar edip Şeyma’yı kaçırır. Kadir’den, Şeyma’ya karşılık Gülperi’yi teslim etmesini ister.

GÜLPERİ SON BÖLÜM İZLE

Kardeşlerim 127.Bölüm Fragmanı izle Mehmed Fetihler Sultanı 10.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 101. Bölüm Fragmanı izle Ömer 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Yargı 92.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle