Gülperi 22.Bölüm 2. Fragmanı İzle

Gülperi 22.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gülperi dizisinin yeni bölümü 1 Mart Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gülperi 22.Bölümde nefes kesecek

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yollarını ayrılmayacak bir biçimde birleştiren Kadir ve Gülperi, artık resmi olarak evli olmalarının mutluluğunu kısacık bir süre yaşayabilirler. Onları bekleyen bambaşka sorunların içine savrulmaları çok az bir zaman alacaktır.

Hasan Eyüp’le hesaplaşmasında onun gerçek yüzünü görür ve Bedriye’yle birlikte hayatlarının en büyük darbelerinden birini alırlar. Gökhan Seyit’in kaybının arkasındaki gerçeklerin peşine düşer.

Gülperi ve Kadir bunca zamandır birlikte aldıkları yolun sonunda, mutluluklarını artık herkese açıklamaya karar verirler. Ancak hiç beklemedikleri bir durumla karşı karşıya kalır ve bambaşka bir karar aşamasına gelmek zorunda kalırlar.

GÜLPERİ SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 115. Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 28. Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 23.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali)