Gülperi 20.Bölüm Fragman İzle (Önizleme)

Gülperi 20.Bölüm Önizleme yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gülperi dizisinin yeni bölümü 15 Şubat Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığıGülperi 20.Bölümde de nefes kesecek

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Gülperi Kadir’e yardım etmek için elinden geleni yaparken Eyüp’ün engeline takılır ancak Eyüp’ün hesap etmediği bir durum gelişir. Kadir ise hapishanede olmasına rağmen Artemis’in kurtulması için çabalarken çaresiz bir bekleyiş içindedir.

Hasan Artemis’i kurtarmak için kendi canını tehlikeye atar ve bu durum kendisine bile itiraf edemediği duyguların açığa çıkmasına sebep olur. Eyüp ise Kadir’den artık sonsuza dek kurtulmaya kararlıdır.

Gülperi ve Kadir birlikte çıkacakları yola doğru ilk adımı atmaya karar verirler. Ancak bu sefer bu adımı atmak 20 yıl öncekinden de zor olacak ve beklemedikleri bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaklardır.

GÜLPERİ SON BÖLÜM İZLE

Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 29.Bölüm Fragmanı izle Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 13.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 137.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle