Gülperi 18.Bölüm Fragman İzle (Önizleme)

Gülperi 18.Bölüm Önizleme yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gülperi dizisinin yeni bölümü 1 Şubat Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gülperi 18.Bölümde de nefes kesecek

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kadir Eyüp’le karşı karşıya gelip canını kurtarmaya çalışırken Eyüp onu hiç beklemediği bambaşka bir çaresizliğin içine sokar. Gülperi ve Hasan bu durum yüzünden yeniden karşı karşıya kalırlar.

Hasan ve Artemis’in arasındaki dostluk babalarının arasında olanlardan ötürü kopma noktasına gelir. Şeyma ise Gülperi’nin hayatlarına girmesiyle her şeyin dağıldığını Kadir’e ispatlamaya çalışır.

Kadir ve Gülperi, karşılarına çıkan yeni zorluklar karşısında birlikte kalabilmek için geri dönüşsüz bir yola girerler. Ancak Artemis’in hayatı tehlikeye girmek üzeredir ve bu durum bambaşka sonuçlar doğuracaktır.

GÜLPERİ SON BÖLÜM İZLE

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle