Gülperi 14.Bölüm Fragman İzle (Önizleme)

Gülperi 14.Bölüm Önizleme yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gülperi dizisinin yeni bölümü 14 Aralık Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gülperi 14.Bölümde izleyiciyi ekrana kitleyecek

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Can’ın velayetinin Yakup’a verilmesiyle yıkılan Gülperi, Can’ı geri kazanmak için gece gündüz demeden çalışmak için büyük bedeller ödemeye hazırdır. Hasan ise mahkemede Gülperi’yle ilgili duyduklarının etkisiyle ondan yine uzaklaşır.

Kadir yaptıklarına daha fazla dayanamadığı Şeyma’nın önüne boşanma protokolünü yeniden sürer. Anne ve babasının boşanmasına tepkili olan Artemis ise Şeyma’nın Yakup’un avukatı olduğunu öğrenmesiyle bir kez daha yıkılacaktır.

Bedriye’nin başı Damla yüzünden yine derde girerken, Can bir daha annesi ve kardeşlerini göremeyeceğinden korkar. Seyit ise Gülperi’nin karşısına Can’ı geri alabilmesi için beklenmedik bir teklifle çıkagelir. Şaşkına dönen Gülperi’yi yeni sürprizler beklemektedir.

GÜLPERİ SON BÖLÜM İZLE

Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 26.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Kardeşlerim 127.Bölüm Fragmanı izle Mehmed Fetihler Sultanı 10.Bölüm Fragmanı izle