Gülperi 10.Bölüm 2. Fragmanı İzle

Gülperi 10.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gülperi dizisinin yeni bölümü 16 Kasım Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gülperi bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kadir’in söyledikleri karşısında şok olan Gülperi, onu kendinden uzak tutmaya çalışır. Fakat geçmişte bıraktıklarını sandıkları her şey ortaya dökülmek zorunda kalır ve yıllar sonra ikisi de gerçek duygularıyla yüzleşir.

Selen’i kurtaran Hasan, Seyit’in anlattıklarından sonra yanlış bir karar verdiğini anlar. Bedriye için okula gitmek bir işkence haline dönerken, Can ise bambaşka heyecanların içindedir.

Şeyma her cephede Gülperi ve ailesine karşı savaşmaya devam eder. Onunla iş birliği yapan Yakup, Kader’i de dahil ettiği planıyla Gülperi’yi alt etmenin yollarını arar. Hiç beklemediği bir yerden darbe yiyen Gülperi’yi ise zor günler beklemektedir.

GÜLPERİ SON BÖLÜM İZLE

Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 26.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Kardeşlerim 127.Bölüm Fragmanı izle Mehmed Fetihler Sultanı 10.Bölüm Fragmanı izle